Boek

Cover boek deel 1 new 2016

Robert-Jan Cavadino houdt van de schepping zoals deze zich in alles openbaart en niet van wat mensen er zelf bij bedenken of proberen te maken. Dat is ook logisch als we de maatschappelijke en ecologische rampen waarnemen die uitsluitend het gevolg zijn van de hypnotische blinddoek die mensen massaal dragen. Volgens hem is de schepping perfect zoals hij is en heeft de schepping de vaak perverse mutulaties niet nodig. Door het Leven zelf te reduceren tot een dom en doelloos mechaniek, vernietigen wij volgens hem het wonder van de schepping.

Dit boek wordt aangeboden aan die lezers die over een aantal belangrijke onderwerpen een ander licht te willen laten schijnen. Geschreven in de taal zoals hij die vaak spreekt, probeert hij met rede en vragen een andere uitleg te geven en zo de lezer uit te nodigen zich opnieuw te herenigen met de schepping zelf en weinig waarde aan de materialistische en egocentrische ratio te hechten. Soms passioneel, maar meestal heel gedreven spant hij zich in om de lezer te overtuigen, zodat zij of hij weer gelukkig kan zijn met de schepping zoals deze is.

Het valt aan te bevelen even te wachten met het bestellen van dit boek, omdat hij op dit moment herschreven wordt. Stuur een berichtje als je wilt weten wanneer deze nieuwe versie uitkomt.

Open your eyes is geschreven door Robert Jan Cavadino en voor €19,65 te bestellen bij boekbestellen.nl

koop_nu_knop

Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 130mm x 200mm
Aantal pagina’s : 278
Uitgeverij : EvoQ Sint Philipsland
ISBN : 9789081696616
Datum publicatie : 09-2011