EvoQ werkt

Al 19 jaar werkt EvoQ voor bedrijven en gemeentelijke organisaties. EvoQ begeleidt medewerkers, leidinggevenden, directieleden in ambtelijke organisaties. Wij onderzoeken situaties waarin de normale arbeidsverhoudingen niet zijn zoals ze behoren te zijn en leggen concreet, snel en efficient de vinger op de zere plek. Wij corrigeren doortastend en in goede harmonie eventuele misstanden en zorgen dat een normale samenwerking weer mogelijk is.

Onze reputatie is verankerd in onze deskundigheid om vanuit een correcte en volledige probleemvaststelling, adequaat te kunnen werken aan het karakter en de houding van onze cliƫnten. Wij werken genuanceerd en integer aan duurzame oplossingen in situaties waarin het gedrag of het karakter tekort schiet of een duidelijke en gerichte persoonlijke ontwikkeling (soms dringend) gewenst is.

EvoQ heeft niet stil gezeten. In de afgelopen 19 jaar hebben wij met teamontwikkeling, opleidingen ten behoeve van management en directie en individuele loopbaanbegeleiding middelgrote en grote organisaties in Brabant en Limburg geholpen beter te focussen en hun cultuur heel gericht te kunnen voeden.