EvoQ werkt

Al 19 jaar werkt EvoQ in het bijzonder voor gemeentelijke organisaties. EvoQ begeleidt medewerkers, coördinatoren, senioren, hoofden van afdelingen, directieleden en wethouders in ambtelijke organisaties. Wij onderzoeken situaties waarin de normale arbeidsverhoudingen niet zijn zoals ze behoren te zijn en leggen concreet, snel en efficient de vinger op de zere plek. Wij corrigeren doortastend en in goede harmonie eventuele misstanden en zorgen dat een normale samenwerking weer mogelijk is.

Onze reputatie is verankerd in onze deskundigheid om vanuit een correcte en volledige probleemvaststelling, adequaat te kunnen werken aan het karakter en de houding van onze cliënten. Wij werken genuanceerd en integer aan duurzame oplossingen in situaties waarin het gedrag of het karakter tekort schiet of een duidelijke en gerichte persoonlijke ontwikkeling (soms dringend) gewenst is.

Ook in het bedrijfsleven heeft EvoQ niet stil gezeten. In de afgelopen 18 jaar hebben wij met teamontwikkeling, opleidingen (contact maken, coachen en leidinggeven zonder machts(mis)bruik) ten behoeve van management en directie en individuele loopbaanbegeleiding tamelijk veel middelgrote en grote organisaties in Brabant geholpen beter te focussen en hun cultuur heel gericht te kunnen voeden.