Traject Voor Mannen

Als man kun je onbedoeld in situaties verzeild raken waarin je je verstrikt voelt. Vaak heb je ernstig je best gedaan om het goede te doen en om de één of andere reden kom je dan toch in de problemen. Je zoekt oplossingen, wil dingen goedmaken en uiteindelijk loop je vast. Dit leidt bijvoorbeeld tot een scheiding of ernstig verstoorde relaties.

Zaterdag 13 januari 2019 is de eerstvolgende cursusdag waarin je kennis gaat maken met een traject uitsluitend voor mannen die wel wat verder willen gaan dan een beetje praten met een pilsje. Het gaat om het kennismaken met een traject waarin elk van de deelnemers hun verhaal kunnen inbrengen en oplossen, bijvoorbeeld:

 • Verraden zijn in je huwelijk of relatie.
 • Je kinderen werden afgenomen of dreigen te worden afgenomen door je ex.
 • Je wordt financieel uitgekleed.
 • Je hebt fouten gemaakt in je relatie en wordt vervolgens als een soort van
  boetedoening na jaren na jaren nog dagelijks gestraft.
 • Je bent gescheiden en voelt jezelf/bent nog steeds niet vrij.
 • Je wordt gemanipuleerd of gechanteerd.
 • Je wilt weg uit je leven en opnieuw beginnen, maar hoe?
 • Je bent werkeloos en bent je gevoel voor eigenwaarde kwijt geraakt.
 • Je wilt scheiden, maar je zit helemaal “vast”.

De cursusdag geeft je de mogelijkheid kennis te nemen van een manier waarop je op een heel directe en persoonlijke manier wordt begeleid, zonder zweverigheid. De bijeenkomsten zullen je inzicht te geven in wát je het beste kunt doen om het schip ten goede te keren. Beslissen op basis van heldere informatie, de juiste inzichten. Wat is wijsheid? Je krijgt niet meteen een simpel antwoord, maar je volgt een proces waarin je zelf goed inzicht krijgt en zelf dus gaat weten welke koers je het beste kunt varen. Je verteld op dat moment wat je wilt en kunt vertellen. Vertrouwen en respect staan hoog in het vaandel.

Begeleiding
Robert Jan Cavadino heeft zelf het nodige meegemaakt en is eruit gekomen. Niet omdat hij mazzel had, maar omdat hij begreep wie mij kon helpen, niet hoe. Het is achteraf afschrikwekkend hoe gemakkelijk mensen iemand van zijn spoor en zichzelf af kunnen halen of bijvoorbeeld schuld bij je kunnen neerleggen.

Vanuit kennis en ervaring worden je de inzichten en rust aangereikt, die je nodig hebt om weer sterk, vrij en gelukkiger te worden. Geleidelijk en met behoud van het goede doorloop je een traject waarin je je leven weer op de juiste rails zet.

Prijs
Voor de ééndaagse cursus betaalt u € 95,-. Dit is inclusief 21% BTW, koffie, thee en water en een lunch. Gaarne ter plaatse gepast en met contant geld te betalen. Pinnen is niet mogelijk. Een officiële factuur kan op aanvraag van tevoren via e-mail worden verkregen.

Datum
Eerstvolgende datum is zaterdag 13 januari 2019

Tijd 10.00 -17.00 uur ( inloop vanaf 9.30 )

Aanmelden
Vóór 1 januari 2019

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven.
Bel gerust met vragen aan mij: +31 (0)6-51243255 of mail met info@evoq.nl

Plaats

Sint Philipsland